ValschermSpringen
 

 

Initiatie
Vrije Val
Static-Line
Duosprong

Opleiding
Vrije Val
Static-line

Clubs
Spa
Soulac
Royan
Lake Wales

Media
Foto/Video
Jargon

Links

 

Cadeaubon Duosprong :

Wil je een echt origineel cadeau geven aan iemand voor zijn / haar verjaardag, jullie trouwdag, het slagen van een vriend of vriendin? Bedenk het maar...

De cadeaubon is een bon die men kan inruilen voor een tandemsprong bij "Skydive & Surf Holidays" op een door u te kiezen dropzone vermeld op onze website. De cadeaubon is makkelijk te verkrijgen.

Hoe gaat dit in zijn werk ?
Laat ons en seintje per telefoon of per mail. Dan sturen wij per mail een unieke code. Je maakt het afgesproken bedrag over en wij sturen je dan vervolgens per mail en/of per post de cadeaubon op.
Let op: vermeld bij de storting de naam voor de gelukkige en de persoonlijke code. Men kan natuurlijk ook een volledige opleiding cadeau doen.
Zelfs met een cadeaubon is het verplicht te reserveren. Vermeld bij het reserveren de unieke code. Reserveer op tijd, in de zomermaanden is er soms een wachttijd van twee weken. Een foto en/of videoreportage kan natuurlijk. Vermeldt bij het reserveren of je een video en/of fotoreportage van de sprong wil. Je hoeft dit niet op voorhand te betalen. Dat kan ter plaatse geregeld worden. Kosten hiervoor zit tussen de 75 en de 100 € Naargelang de paraclub waar je gaat springen.

Wat kost het nu, 230€, de bon op zich is een jaar geldig, is niet terugbetaalbaar maar wel overdraagbaar aan een ander deelnemer.

Wanneer kan je springen ?
Spa is elk weekend open en vanaf april tot en met half oktober kan je er elke dag een sprongetje maken.Ben je met meer dan 5 deelnemers dan organiseren we een extra dag voor je.
Royan is heel de zomer open. Hier heb je ook te reserveren maar de wachttijd is hier minder lang.

Heb je nog vragen of wil je reserveren contacteer ons dan per mail of per onderstaand formulier.
Vergeet niet een é-mail adres of telefoonnummer in te vullen waarop we je kunnen bereiken.

    © 2005 - 2008 - www.valschermspringen.com - info@valschermspringen.com