ValschermSpringen
 

 

Initiatie
Vrije Val
Static-Line
Duosprong

Opleiding
Vrije Val
Static-line

Clubs
Spa
Soulac
Royan
Lake Wales

Media
Foto/Video
Jargon

Links

 

Spa :

Belgisch mooist paraclub. "Skydive Center Spa" heeft alles wat een moderne paraclub nodig heef t. Een grote vouwzaal, leslokaal, een perfect vliegtuig voor paradrop, een camping voor wie met de tent of caravan komt, een taverne kort bij de drop zone, kortom ideaal voor wie een paar dagen tijd heeft om te leren parachutespringen.

Het vliegveld "La Sauvenière " ligt tussen het sympathieke stadje Spa en het wereldberoemde Formule I circuit van Francorchamps. Dankzij de optimale bereikbaarheid via de weg- de E42 ligt niet zo ver van de dropzone, is onze club heel makkelijk te bereiken.

Op de E42 neem je de uitrit "Francorchamps (afrit Nr. 10). Opgelet! Als je vanuit noordelijke richting komt, mag je de autostrade niet in Spa verlaten, maar moet je doorrijden tot uitrit Nr. 10 ("Franchorchamps"). Reeds van aan deze uitrit staat de weg naar het vliegveld ("La Sauvenière") aangeduid : de weg loopt ongeveer een kilometer via een binnenweg richting Francorchamps en draait dan rechts omhoog. Van zodra de weg opnieuw begint te dalen, ligt het vliegveld na ongeveer 700 meter aan de rechterzijde.

Welke opleiding kan je er volgen?

Soort opleiding :

Plaats
Prijs : seizoen
Hoog
Laag
Initiatie Static-Line (1sprong op 1100m)
190€
190€
Duosprong, 50 seconden vrije val
230€
195€
Initiatie Vrije Val (1 sprong op 4000m)
265€
265€

Mail ons voor de data voor de grondopleiding. Ben je alleen dan is er op geregelde tijdstippen op vrijdagavond een cursus.
Ben je met meerdere? Vanaf drie deelnemers organiseren we speciaal een cursus voor u.

Heb je nog vragen of wil je reserveren contacteer ons dan per mail of per onderstaand formulier.
Vergeet niet een é-mail adres of telefoonnummer in te vullen waarop we je kunnen bereiken.

    © 2005 - 2008 - www.valschermspringen.com - info@valschermspringen.com