ValschermSpringen
 

 

Initiatie
Vrije Val
Static-Line
Duosprong

Opleiding
Vrije Val
Static-line

Clubs
Spa
Soulac
Royan
Lake Wales

Media
Foto/Video
Jargon

Links

 

Initiatie Vrije Val

Heb je zin om eens een keer een VrijeVal te beleven maar je hebt geen zin om vastgehaakt te worden aan de buik van een tandemmaster? Dan is dit de oplossing voor u !

Deze kennismaking met het parachutespringen bestaat uit twee delen, de grondopleiding en de sprong.

-We beginnen met de grondopleiding. Hier ga je alles leren over het materiaal, hoe je uit het vliegtuig moet springen (exit), welk circuit je met de parachute moet vliegen en hoe te landen.
Er wordt veel aandacht gegeven hoe te handelen in bijzondere omstandigheden.
-Het tweede deel is de sprong. Met deze initiatiesprong ga je onder begeleiding van twee zeer ervaren vrijeval instructeurs springen. Deze instructeurs blijven bij u vanaf het moment dat je het vliegtuig instapt tot je de parachute opent. Tijdens de vrijeval ga je de oefeningen uitvoeren van de level 1. Deze oefening bestaat uit de exit, vervolgens doe je een GASP, hier laat je zien dat je bewust bent van je omgeving.
Vervolgens doe je 3 dummy pulls, het simuleren van het openen van de parachute.
Tijdens de sprong ga je op je valhouding letten. De instructeurs gaan je waarschijnlijk op voorhand afgesproken tekens geven om je valhouding te verbeteren. Op 6000ft (2000m) stopt de oefening en gaan we ons concentreren op de opening. Op 4500ft gaan we de parachute openen. Tot nu was je altijd met zijn drie, nu ben je alleen. Als VrijeVal leerling ga je waarschijnlijk als laatste uit het vliegtuig of er moesten nog tandems achterna komen maar geen probleem, zij openen hoger.

Waar?
In Spa, hier begint de grondopleiding op vrijdag avond. Op zaterdag is er het tweede deel van de grondopleiding en als iedereen de harnastest heeft gedaan springen we in de namiddag.

Prijs?
255€ In de prijs is inbegrepen: verzekering ba tot en met de tiende sprong, instructie, grondopleiding, huur materiaal, logboek, plaatsen in het vliegtuig en het vouwen van de p
arachute.

Soort opleiding :

Plaats
Prijs : seizoen
Hoog
Laag
Initiatie Vrije Val
265€
265€

Heb je nog vragen of wil je reserveren contacteer ons dan per mail of per onderstaand formulier.
Vergeet niet een é-mail adres of telefoonnummer in te vullen waarop we je kunnen bereiken.

    © 2005 - 2008 - www.valschermspringen.com - info@valschermspringen.com